POWERED BY

22 oktober, 2015

Garmin

Garmin har tillverkat navigationsutrustning i över 25 år och har produkter till både nybörjare och de mest krävande atleterna. Till swimrun har vi utvecklat den kompromisslösa multisportklockan Fenix 3 med avancerade swimrun-funktioner som mäter sträcka, tempo och puls i både vatten och på land med obegränsat antal övergångar.

Garmin_Logo_Rgsd_CMYK

Vitamin Well

Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Det var det som vi, år 2006, både såg en lucka för på den svenska marknaden och saknade själva. Då vi hade svårt att hitta en vitamindryck som var god, mindre söt och innehöll tillräckligt mycket nyttoämnen även på utländska marknader, bestämde vi oss för att ta fram en helt egen dryck. Med hjälp av experter på kroppens ämnesomsättning började vi vår resa med att utveckla en dryck vi själva ville ha och som varken kompromissade med smak, funktion eller design. Och det visade sig att fler ville ha den. Idag, tio år och fyra dryckeskategorier senare, är succén sedan länge ett faktum. Men resan slutar inte här. Vi kommer alltid sträva efter att ta fram ännu bättre, ännu smartare och ännu godare drycker.

VitaminWell Swimrunbloggen

 

Gococo

Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Skandinavien som sätter funktion i fokus. Gococos strumpor kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i en enkel och ren skandinavisk design. I kollektionen återfinns marknadens mest snabbtorkande material 37.5 Technology™ som hjälper motionären likväl elitidrottaren att fullfölja sina satsningar optimalt genom skavsårsfria och fräscha fötter. Strumpans roll i en lyckad satsning eller aktivitet skall inte underskattas!

Gococos strumpkollektion är designad och utformad för den aktiva kvinnan och mannen som ställer höga krav på funktionalitet och komfort och som trivs med det lilla extra både i löparspåret och på gymmet. Sedan starten har Gococos strumpor varit en viktig del i både elitidrottares och motionärers utmaningar.

cyan

Team Hälso & Friskvård

 

Vi är experter inom hälso & friskvård som valt att arbete med hälsoutveckling för både privatpersoner och företag. Vi är träningsanläggningen som utvecklar dig som är elitidrottare likväl dig som inte har varit i en träningslokal tidigare. Namnet TEAM är inte en slump. Vårt rehabTEAM i form av våra naprapater, vår sjukgymnast och kunniga träningspersonal är vi också stället för dig som behöver rehabilitera en skada och förebygga framtida problem.

team-hf-logo

Solvikingarna

Vi är medlemmar i Solvikingarna, en Göteborgsklubb med fokus på gemenskap och långdistanslöpning. Här erbjuds vi löpträning med hög kvalité som genomförs i grupp flera gånger i veckan. Allt från intervaller till sköna långpass. ”Solvikingarna har gått från att vara en liten klubb med en sverigeelit inom långdistanslöpning, där många var laktovegeterianer, till att bli en breddklubb inom långlöpning. Likväl saknas inte goda elitmotionärer bland dagens Solvikingar. Flera är bland de bästa av Sveriges veteraner inom långlöpning.”

#racepreparation

Bloggen #racepreparation drivs av ett gäng vänner som tränar och tävlar tillsammans. På bloggen kan ni följa med i både förberedelser inför tävling och läsa fängslande och inspirerande race reports.