Allt går, till och med 18 km löp med åldern 9 mån – 58 år

Åh, vilken helg jag hade förra helgen. Verkligen den bästa tänkbara uppladdning inför veckan.

På fredagen var det min födelsedag vilket i praktiken innebär att min födelsedag faktiskt blev firad i nästan en hel vecka. Och jag fyllde inte ens jämnt! Vilken lyx va 🙂

Frukost på sängen, fina presenter, födelsedagssim för simcoachen och jobb avrundades med en härlig AW med Emma och Helena på eftermiddagen. Det blev några glas champagne och prat om det vanliga livet och idrottslivet. Hur går allt ihop egentligen. Har någon svaret på hur man löser det eviga pusslandet? Trots att vi ses flera ggr i veckan är det sällan man hinner prata så mycket så det var riktigt mysigt. Känner ni igen oss utan badmössa och panda-ögon? 😉

Därefter åkte jag raka vägen till mamma och pappa för en riktig familjehelg där det blev häng i 48 h. Temat var OS, film från förr (dvs. kika på alla 100-tals filmer pappa spelat in från vår barndom), god mat och gemensam träning.

Faktum är att alla i min familj gillar att springa och det är ju bara så härligt! Till och med min lillasyster som varit svår att övertyga har anmält sig till Göteborgsvarvet och är mitt i sitt träningsschema. Jag är så imponerad! Vi är alla på olika nivå, men med viss ödmjukhet och öppenhet för fart och längd på passen så funkar det superbra. På lördagen efter att jag myst med kaffekoppen framför OS-sändningen (okej, just när Kalla körde övergick myset till hysteri) blev det ett långpass i behagligt tempo och alla hängde på förutom min pappa som just varit krasslig. Jag och brorsan körde lite inslag av fart runt de andra för att få lite variation och det funkade kanon. Ska även lyfta fram att min mamma är dubbelt så gammal som jag, jag hoppas jag är lika pigg och snabb som hon i den åldern! Min brorson tillika fadderbarn är 9 månader och är överförtjust när han får sitta i löpvagnen och man kan ju inte låta bli att undra hur tidigt han kommer bli intresserad av olika aktiviteter. Även pulka bakom längdskidor har fungerat super.

Längdåkning i Sjusjön.

Konståkning swinrunbloggen

Fram till jag var ungefär 8 år var det bara konståkning som gällde för min del. Jag minns att vi tränade rätt mycket redan i den åldern. Senare skulle det bli lite fotboll innan jag satsade helhjärtat på ridsporten.

Ut på tur aldrig sur! Helt adrenalin-stinna efter Kallas guld!

Nu är det redan fredag igen och jag ser fram emot en helg med ganska få planer. Om en vecka är det dags för Ullis läger och det ser jag fram emot riktigt mycket! Det är något visst med läger, som en känsla som är betingad från barndomen.

En reaktion på ”Allt går, till och med 18 km löp med åldern 9 mån – 58 år

  • Du är fantastiskt bra på att skriva min kära dotter. Finns det eg något du inte är bra på❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *