Veckan, kalas och stand-in ledare

Först och främst vill jag tack så mycket för alla kloka kommentarer från er som är i samma situation som mig. Jag har landat i att den starka drivkraften nog kommer tillbaka så småningom.

Denna vecka har jag kämpat med att jag i måndags troligtvis fick i mig dålig mat på ett lunch-hak. Det blev en jobbig natt och ett inställt simpass som resultat. Därefter var jag i Stockholm med tidiga morgnar och sena kvällar – en utmaning med evigt pusslande som ni säker kan känna igen er i. Till råge på allt blev jag så försenad hem i fredags em/kväll (pjuh!) att jag ställde in mitt planerade simpass. Ajaj, ett stygn av dåligt samvete, men i fredags ville jag bara hem. Summerar ca 5,5 h träning vilket är ganska kasst – men denna vecka känns det ändå rätt okej pga. omständigheterna.

Höjdpunkten på veckan var absolut mitt födelsedagsfirande igår. Det började på bästa sätt med att jag var stand in ledare på Idas pass i Eklanda. Tack för förtroendet! Ett femtontal löpare dök upp och vi tränade utförslöpning. Vilket gäng alltså! Om ni bor i Göteborg och vill ha löpsällskap på söndagar, tveka inte att söka upp gruppen Eklanda Trailrunning på Facebook. Vi springer i Änggården och passet är alltid 60 min trail med något inslag av fart i mitten och passar alla nivåer.

Ett inlägg delat av Swimrunbloggen.com (@swimrunbloggen) Därefter blev det rask löpning hem för att svira om till människokläder och ta emot 13 härliga tjejer som firade min födelsedag i förskott. Underbart, vilka vänner jag har! Tyvärr glömde jag att ta kort på det fina fikat.. Det blev i alla fall en skön blandning av träning, bebis-prat och livet i allmänhet. Vi är verkligen i ett skede i livet då det händer mycket! Mot slutet spånades lite olika möjligheter till träningsläger och det slog mig att jag verkligen ÄLSKAR träningsläger. Hoppas på tre denna våren 🙂

Som ni vet håller jag på att testlöpa ett par av Icebugs skor för att kunna recensera dem. För er som undrade vilka det var kommer här en bild!

_MG_0834_2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *