Tävlingspremiären är nära.

Idag är det en vecka kvar till tävlingspremiär. För bara fyra månader jag trodde stenhårt på att jag nu skulle vara tillbaka med fullkraft. En graviditet och en förlossning, hur svårt kan det vara?! Jo, en får tacka för världens käftsmäll…

Graviditeten gick strålande, har i ett tidigare inlägg berättat om hur jag tränade under graviditeten och då önskade mig inget annat än en komplikationsfri förlossning. Allt för att kunna rulla igång med träningen och tävlandet som om inget hänt. Mycket hände. Förlossningen var komplikationsfri men inte visste jag att kroppen skulle kännas ihålig, bottenlös och så trött…

Nu såhär fyra månader in i föräldraskapet börjar jag känna igen mig. Jag kan le när jag springer och kan riva av ett ganska tufft pass utan att fundera på vart konditionen eller styrkan tagit vägen. Långt kvar till formen jag lämnade för ett år sedan men det tar sig.

Dagen innan Wet Rock Race 2016 gjorde vi gravtestet, under tävlingen for tankarna runt. Jag brottades med allt från ångest till längtan och ville skrika högt, berätta om den fantastiska nyheten vi bar på. När vi korsade mållinjen som vinnare log jag inombords. Ingen visste, hemligheten var ett faktum och skulle så förbli ett tag.

Om exakt en vecka står vi återigen på startlinjen till Wet Rock Race – Jag är långt ifrån den form som krävs för att tro på pallplats, men att bara kunna starta är en stor seger.

 

WWR 2016

Wet Rock Race 2016, bild tagen efter målgång Bild: Marcus Nordlund

En reaktion på ”Tävlingspremiären är nära.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *