Gravidpreggot har checkat ut..

Trött som få, sur som ingen annan och så tjock att jag bara väljer skor som glider på av sig själv.

Nu är det 6 dagar kvar till beräknad bebis ska lämna moderskeppet. WOOP WOOP! 

Träningen ligger helt på hyllan sedan en vecka tillbaka. Kroppen vill inte längre och jag kapitulerar och lyssnar genom att vila. Att jag kunde springa så långt in i graviditeten och simträna precis som vanligt gör mig ödmjukt tacksam. Mer om hur jag tränat under graviditeten i ett annat inlägg. Med detta inlägg vill jag bara berätta att jag känner mig färdigbakad och längtar efter den lilla nu!

Satt på kanten när Julia kubbade intervaller i helgen och älskar att ha en så fin lagpartner som håller uppe humöret när jag bara vill stampa sönder något. 


Må gott,

/Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *