Pirr i magen och på gång!

Midsommar, en av de bästa högtiderna har passerat och därmed har väl sommaren kickat igång på riktigt. Vi har mycket på gång! Till helgen kommer vi att starta Kustjagaren i Karlskrona. Det ska bli riktigt roligt! Emma kom på tredje plats i mix förra året så jag känner att det finns en viss förväntan hos henne – hon är ju ändå född i Tigerns år 🙂  Bilden nedan fick Emma av sina kollegor på sin 30-års dag. Den fick mig att fnissa högt, det är på pricken Emma (minus elak) <3.

tigern

I mitten på juli kommer vi att starta Höga kusten swimrun och jag ser fram emot tävlingen på många sätt. Dels är vi mitt inne i semestern, så jag tror att man kommer att kunna njuta av nuet på ett annat sätt. Våra sambos kommer vara med och det är något alldeles extra när de man håller kär hejar på en längs banan. Dessutom har jag aldrig varit i Örnsköldsvik förut och har hört att det skall vara otroligt vackert. Sist, men inte minst, skall det vara en mycket tuff bana. Spännande!

Därefter kommer vi att tävla flera tävlingar på västkusten och vår säsong sträcker sig till 1a oktober.

Vi har bestämt oss för att den 8e oktober hjälpa till att arrangera Vitamin Well Run of Hope! Det är ett löplopp för våra läsare, vänner och vänners vänner där startavgiften går till Barncancerfonden. Vi återkommer med mer information men vår uppmaning är Save the date! All information och inbjudan kommer att publiceras här på bloggen och på vår facebooksida inom kort.

bcf_logga

Må väl,

Julia

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *